Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Home/Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u al van ons vrijblijvend kennismakingsgesprek gebruik gemaakt? Dit is een goede manier om er achter te komen in hoeverre u juridische hulp nodig heeft. Tevens weet u wat de juristen van Legal at Work voor u kunnen betekenen.

Welke redenen kunt u hebben om gebruik te maken van ons vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bijvoorbeeld, u heeft een arbeidsjurist nodig en u weet niet goed waar u moet beginnen. Heeft u zorgen over uw huidige werksituatie en u wilt daar eens rustig face-to-face over praten. U heeft vragen over de inhoud van uw contract of over de situatie op uw werk welke gewijzigd wordt. Bent u uitgenodigd voor een functioneringsgesprek en u maakt zich zorgen. Ervaar het vrijblijvend kennismakingsgesprek als laagdrempelig, om de eerste antwoorden te krijgen op uw vragen. Blijkt dat Legal at Work u daadwerkelijk kan helpen, dan kunnen wij u een inschatting geven van de te verwachten kosten.


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u gebruik maken van het vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel 055-5767660 of stuur ons een e-mail om hiervoor een afspraak te maken.