Interim

Home/Werkgever/Interim

Heeft u weleens aan interim ondersteuning gedacht, indien u te maken heeft met onderbezetting op de afdeling? Is uw medewerker langdurig afwezig, wegens zwangerschapsverlof of ziekte? Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning van uw HRM-afdeling bij een reorganisatietraject of harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden? Wilt u specifieke dossiers uitbesteden om de werkdruk op de afdeling te verminderen? Schakel de arbeidsjuristen van Legal at Work in.

De gespecialiseerde kennis en ervaring van arbeidsjuristen Winanda ter Avest en Carolien Sonneveld, bieden u de juiste ondersteuning bij uw specifieke project. Zij hebben ervaring in de zorg- of welzijnssector, ziekenhuizen en in het bedrijfsleven. Onze arbeidsjuristen zijn gewend voor verschillende type organisaties te werken. U kunt ons voor kortere of langere termijn inschakelen. Voor 1 dag per week of fulltime.

Neem contact op om kennis te maken. Voor interim ondersteuning van uw HR-afdeling kan een speciaal dag(deel) tarief worden afgesproken.