Legal Abonnement

Home/Werkgever/Legal Abonnement

Vindt u het prettig om uw eigen jurist te hebben? Een vast contactpersoon om mee te sparren? Wilt u een juridisch document laten toetsen door onze deskundige arbeidsjuristen of wilt u gewoon van gedachten wisselen? Maak gebruik van ons Legal abonnement. U kunt dan altijd met uw eigen arbeidsjurist bellen of mailen om te vragen hoe het zit in een bepaalde situatie.

Door regelmatig contact te hebben, kennen wij uw organisatie en kunnen wij met u meedenken bij het nemen van belangrijke beslissingen. Een goed advies in het voortraject kan problemen en daarmee kosten achteraf voorkomen. Legal at Work is uw sparringspartner en vraagbaak.


Wat houdt het Legal abonnement in?

Voor een vast bedrag per jaar van € 295,- exclusief BTW, bent u verzekerd van bijstand door één van onze arbeidsjuristen. Eén vast bedrag! De grootte van uw bedrijf heeft geen invloed op de kosten en inhoud van het legal abonnement. Of u nu 10 medewerkers, 100 medewerkers of 1000 medewerkers in dienst heeft. Het legal abonnement biedt u het volgende:

  • we starten met een intake gesprek. U geeft een beeld van uw organisatie, uw personeelsbeleid en eventuele aandachtsgebieden waar u interesse in heeft;
  • uw eigen arbeidsjurist als vast contactpersoon en om mee te sparren;
  • 2 x per jaar een gesprek om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw organisatie en het arbeidsrecht;
  • onbeperkt telefonisch advies op al uw arbeidsrechtelijke vragen;
  • een gratis scan van de door u gehanteerde arbeidsovereenkomsten;
  • korting van € 20,- op het uurtarief bij werkzaamheden die buiten het abonnement vallen.

Meer informatie?

Meer weten over het Legal Abonnement? Lees de voorwaarden of neem contact met ons op.